Nuoret luistelevat kohti jääkiekkovarusteissa, kuva

Haku Urheiluakatemiaan

Kajaanin Urheilukampus toimii Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian alaisuudessa.

Urheiluakatemian tehtävänä on nuorten urheilijoiden harjoittelun ja opiskelun kokonaisvaltainen tukeminen. Kajaanin lukion opiskelijoiden on mahdollista osallistua Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmennusryhmiin ja lajivalmennukseen.

Tervetuloa Kajaanin Urheilukampukselle

Ohita upotus
  • Urheiluakatemialajit, joissa tarjotaan valmennusta:

• jääkiekko
    • salibandy
    • jalkapallo
    • aerobic
    • yleisurheilu
    • tanssi

Lisäksi muiden lajien urheilijoita valitaan urheiluakatemiaan tapauskohtaisesti. Valmennuksesta vastaavat ammattitaitoiset akatemiavalmentajat. Muiden lajien urheilijoita otetaan akatemiaurheilijoiksi tapauskohtaisesti.

• Kajaanin Urheiluakatemiatoimintaan pyrkivän hakijan on täytettävä erillinen hakulomake, joka toimitetaan koulutusliikelaitoksen hakutoimistoon osoitteeseen: Kainuun ammattiopisto, hakutoimisto, Opintie 3, Oppi 4 -rakennus, 87100 Kajaani.

Hakulomake Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaan 2021.

Hakijoille järjestetään pääsykokeet huhti-toukokuun aikana. Akatemiavalmentajat ilmoittavat tarkat pääsykoeajankohdat hakijoille. Valitut urheilijat ovat mukana samoissa valmennusryhmissä Kainuun ammattiopiston urheilijoiden kanssa.

• Kajaanin Urheilukampuksen valmennusryhmiin hakevat urheilijat kutsutaan oman lajinsa pääsykokeisiin. Opiskelupaikan saatuaan urheilija rakentaa yhdessä oppilaitoksen edustajan kanssa henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja neuvottelee muista mahdollisista valmennuksen ja opiskelun yhdistämiseen liittyvistä joustotarpeista.

• Akatemiaopiskeijat saavat yhdeksän (9) soveltavaa liikunnan kurssia. Yksi kurssi on 38 h (38 x 45 min tuntia).
    • Akatemiaopiskelijat saavat valinnaisista liikunnan kursseistaan suoritusmerkinnän S suoritettu
    • Akatemiaopiskelijat saavat ensimmäisenä vuonna neljä (4), toisena vuotena neljä (4) ja kolmantena vuonna yhden (1) valinnaista liikunnan kurssia akatemiavalmennuksesta.