Tiedote ylioppilasjuhlasta opintonsa päättäville

Ylioppilaslakit tuodaan Kainuun ammattiopiston Artti Antila -saliin, Opintie 3, perjantaina 4.6.2021 klo 18.00, jolloin alkaa myös harjoitus seuraavan päivän juhlaa varten. Laita nimesi ylioppilaslakin sisäpuolelle esim. maalarinteipillä. Osallistumisesi harjoituksiin on välttämätöntä, jotta osaat toimia juhlassa asianmukaisesti.

Ylioppilasjuhla on lauantaina 5.6.2021 klo 10.00 Kainuun ammattiopiston Artti Antila -salissa. Ylioppilaiden oltava paikalla klo 9.30. Ylioppilasjuhlaan voivat osallistua paikan päällä vain ylioppilaat, lukion henkilöstö ja juhlan esiintyjät. Muut juhlavieraat seuraavat juhlaa striimattuna. Linkki striimaukseen julkaistaan juhlaa edeltävänä päivänä lukion nettisivuilla ja Wilman tiedotteissa.

Juhla kestää n. 2 – 2,5 tuntia.

Äkillisetkin muutokset ovat mahdollisia, jos koronatilanne muuttuisi huonommaksi. Seuraa Wilman tiedotteita säännöllisesti ennen juhlaa.