Hyppää sisältöön

Tervetuloa Jatko-opinto- ja työelämäpäivään 7.12. klo 10-16

Kajaanin lukio järjestää yhdessä Kainutlaatuinen työelämä -hankkeen sekä Kainuun ammattiopiston kanssa keskiviikkona 7.12. Jatko-opinto- ja työelämäpäivän. Tämä messutyyppinen tapahtuma on klo 10-16 Kainuun ammattiopistolla Oppi 4 -rakennuksessa Artti Antila -salissa.

Tapahtuma on kaikille avoin ja erityisesti suunnattu toisen asteen opiskelijoille, välivuotta viettäville sekä alan/opintojen vaihtamista pohtiville.

Tapahtumassa on kainuulaisen ja kajaanilaisen työelämän edustajia, korkeakouluja ympäri Suomen, työllisyyspalveluiden asiantuntijoita sekä kohderyhmälle suunnattujen hankkeiden edustajia. Jokaisella esittelijällä on oma ständi Artti Antila -salissa. Tämän lisäksi klo 10 sekä klo 13.15 jokainen esittelijä pitää lyhyen n. 1min mittaisen esittelypuheen Artti Antila -salin lavalla.

Tapahtumassa on myös mahdollista osallistua erilaisten lahjakorttien arvontaan paikan päältä löytyvien passien avulla!

Jatko-opinto- ja työelämäpäivä on suunnattu Kainuun ammattiopiston ja Kajaanin lukion opiskelijoille, näistä oppilaitoksista jo aiemmin valmistuneille sekä muille jatko-opinnoista ja kainuulaisesta työtarjonnasta kiinnostuneille. Tapahtuman tarkoituksena on tarjota vieraille laaja-alaisesti tietoa eri alojen korkeakouluopinnoista ja tulevaisuuden työelämävaihtoehdoista.

Tervetuloa!