Kajaanin lukion ylioppilasjuhla 2021

Ylioppilaslakit tuodaan Kainuun ammattiopiston Artti Antila -saliin, Opintie 3, perjantaina 4.6.2021 klo 18.00, jolloin alkaa myös harjoitus seuraavan päivän juhlaa varten. Laita nimesi ylioppilaslakin sisäpuolelle esim. maalarinteipillä. Osallistumisesi harjoituksiin on välttämätöntä, jotta osaat toimia juhlassa asianmukaisesti.

Ylioppilasjuhla on lauantaina 5.6.2021 klo 10.00 Kainuun ammattiopiston Artti Antila -salissa. Ylioppilaiden oltava paikalla klo 9.30.

Jokainen ylioppilas voi kutsua ylioppilasjuhlaan paikalle kaksi läheistään. Tilaisuus lähetetään suorana myös netissä, joten etäseuraaminen on edelleen mahdollista. Linkki striimaukseen julkaistaan juhlaa edeltävänä päivänä lukion nettisivuilla ja Wilman tiedotteissa.

Pääset seuraamaan ylioppilasjuhlaa tästä linkistä: https://streamonline.fi/kajaanin-lukio/

Tilaisuudessa käytetään kasvomaskia, ja jokaisen juhlavieraan tulee huolehtia, että turvavälit säilyvät sekä tilaisuuteen tultaessa että sieltä lähdettäessä. Käsidesiä on tarjolla sisään tultaessa ja sen  käyttöä suositellaan. Tuolit asetellaan niin, että seurueiden väliset turvavälit mahdollistuvat juhlan aikana. Toivomme, että myös juhlavieraat tulevat paikalle ajoissa, jotta viime minuuttien ruuhkaa ei pääse syntymään.

Juhla kestää n. 2 – 2,5 tuntia.

Välittömästi juhlan jälkeen on sankarihautakäynti. Kokoontuminen ortodoksikirkon luona, jossa järjestäytyminen. Jokaisen ylioppilaan toivotaan tuovan vähintään kaksi ruusua laskettavaksi sankarihaudoille.

Ylioppilasjuhlan livelähetys