Ohjeistus ylioppilaiden juhlaan 29.8.

Kajaanin lukion ylioppilaiden juhla järjestetään huomenna lauantaina 29.8.20 klo 11.00 Artti Antila -salissa. Kainuuseen on tänään perjantaina annettu maskisuositus julkisille paikoille. Ylioppilasjuhlaa ei katsota julkiseksi tilaisuudeksi, koska paikalla ovat vain ylioppilaat ja heidän läheisensä. Tästä huolimatta suosittelemme huomisessa juhlassa maskin käyttöä. Ulko-ovilla on tarjolla vieraille maskeja ja käsihuuhdetta. Tulethan vain täysin terveenä juhlaan. Pienetkin hengitystieoireet ovat syy jäädä pois juhlasta. Huolehdithan myös koko juhlan ajan omalta osaltasi turvaväleistä. Juhlasaliin ja koko rakennukseen ei saa jäädä onnittelemaan ylioppilaita juhlan jälkeen, vaan salista poistutaan ohjatusti osa kerrallaan suoraan ulos.