Ilmoittaudu Kajaanin lukion ylioppilaiden juhlaan ma 24.8. mennessä

Kajaanin lukion kevään 2020 ylioppilaiden juhla järjestetään lauantaina 29.8. klo 11.00 Artti Antila -salissa (Opintie 3, Oppi 4). Ylioppilas, ilmoittauduthan juhlaan tästä viimeistään maanantaina 24.8.

Jotta pystymme takaamaan kaikille turvallisen ympäristön, joudumme rajoittamaan vierasmäärää niin, että kukin ylioppilas saa tuoda mukanaan juhlaan kaksi vierasta. Juhla toteutetaan turvavälit huomioon ottaen. Jääthän pois juhlasta, jos sinulla on vähäisiäkään hengitystieoireita. Juhlan kesto on noin puolitoista tuntia.

Kevään 2020 ylioppilas, tule juhlaan ylioppilaslakki päässäsi ja ole paikalla viimeistään klo 10.45. Ylioppilaille varataan paikka salin keskiosasta ryhmänohjausryhmän mukaisesti. Ylioppilaiden kulkuetta saliin ei järjestetä turvavälien pitämiseksi. Ylioppilaat kukitetaan juhlassa salin etuosassa ryhmittäin.